Voeding - bewegen - denken (gedrag)

Lekker in je lijf!

Goed voor jezelf zorgen is pas écht belangrijk!

Neem je leefstijl onder de loep.

Gezondheid is ... leven!

Gezond, fit en vitaal oud(er) worden, wie wil dat nu niet?

Leef bewust.

Eet gezond en beweeg meer!

Mensen met wat extra kilo's kunnen gezond zijn als ze goed eten en regelmatig bewegen.

Vragen? Ik hoor graag van je.

Ik vind het leuk om met je in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik onderstaand contactformulier of maak gebruik van de “andere contactgegevens”.

 

CORONA (COVID-19): maatregelen 

Vanwege het corona virus werk ik volgens de regels van de Rijksoverheid en neem daarbij extra hygiënemaatregelen in acht.

Zo staat er op de spreektafel een transparant scherm tussen de cliënt en mij. Een groter scherm staat tussen de weegschaal/cliënt en mij. Ik schud geen handen en taillemetingen worden door de cliënt zelf thuis uitgevoerd indien nodig.

Deurklinken, tafel en weegschaal worden na elke cliënt opnieuw gedesinfecteerd en handen veelvuldig gewassen. (Natuurlijk was jij je handen ook voor vertrek naar mij.)

Samen letten we op het houden van 1,5 meter afstand van elkaar en dragen we een mondkapje (dit mag af zodra je zit). Kom voor een consult of afspraak niet eerder dan 5 minuten van tevoren de praktijkruimte binnen.

Annuleer je afspraak bij coronaklachten en/of positieve thuis- of pcr-test, al is het een uurtje van tevoren. (De oorspronkelijke regel “afmelden 24 uur voorafgaand aan afspraak” komt te vervallen zolang we de corona maatregelen in acht nemen.)

Heb jij het corona virus gehad? Gebruik(te) je corona-medicatie (Choloroquine, lopinavir/ritonavir)? Geef het aan mij door. De voedingsadviezen worden dan aangescherpt en klachten in de nasleep van corona worden in de gaten gehouden (weinig energie, verminderde eetlust, onbedoeld gewichtsverlies, maag-/darmklachten, psychische klachten)

SAMEN DOEN WE ER ALLES AAN OM VERSPREIDING VAN HET CORONAVIRUS TE VOORKOMEN.

(Ik ben gevaccineerd.)

 

Juist NU aan je gezondheid werken! 

 

  Land (verplicht)

  Geslacht

  Andere contactgegevens

  • Adres : Laageinde 79-A, 5142 EG Waalwijk
  • Telefoon : +31 6 44 075 393
  • E-mail : info@ka-coaching.nl